Ontdek Athena, de doorstroomschool van Oostende, tijdens de digitale opendeur op donderdag 18 maart.

Door de coronamaatregelen kunnen we geen bezoekers op onze campussen ontvangen. We organiseren daarom voor het eerst een digitale opendeur.

Om je te helpen bij je studiekeuze laten we je door woord, beeld en klank kennismaken met onze campussen, troeven en ons volledig studieaanbod. Bovendien krijg je de mogelijkheid om al je vragen rechtstreeks te stellen aan onze vakleerkrachten, leerlingenbegeleiders, administratief medewerkers, campusverantwoordelijken en directieleden per e-mail én per telefoon.


De digitale Athenadag - het vierstappenplan

  1. Geef je naam en e-mailadres door en ontvang de digitale versie van onze schoolbrochures die je vooraf al eens kunt doornemen. Als je je adres invult, krijg je ook nog een papieren versie van de brochures toegestuurd.

    Ontvang de schoolbrochure
     

  2. Surf op donderdag 18 maart tussen 18 en 20 uur naar athenaoostende.be en wandel virtueel doorheen de campussen van Athena
  3. Stel op de website je vragen via de chat of bel. We geven je zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord.
  4. Ben je overtuigd van ons schoolproject en wil je zoon of dochter inschrijven. Klik dan hier
    Let op: deze inschrijving geldt niet voor wie al bij ons schoolloopt en ook niet voor wie zich al aangemeld heeft, maar enkel voor nieuwe inschrijvingen/aanmeldingen.